Lipomassage

Lipomassage is een nieuwe techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. Tevens helpt de behandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht.

Let op: met lipomassage val je niet af, maar je verliest gegarandeerd wel centimeters in omvang. Lipomassage wordt daarom ook hét alternatief voor liposuctie genoemd. Een ander positief effect is dat je je na een lipomassage-behandeling verkwikt voelt. Lipomassage draagt bij aan een positiever zelfbeeld.

  • De huid word mooier en gladder
  • Reiniging van afvalstoffen en vocht
  • Strakker in je vel zonder kilo’s kwijt te raken
  • Bevordert de algehele gezondheid en welzijn

De lipomassage-therapie omvat in principe 10 sessies van een half uur (twee keer per week). Natuurlijk kan hiervan worden afgeweken.

De werking van Lipomassage

Indien het lichaam teveel vetten binnenkrijgt worden deze in het vetweefsel opgeslagen. Tevens worden hier gif- en afvalstoffen opgeslagen. Een teveel aan vet, gecombineerd met geblokkeerd lymfevloeistof geven oneffenheden in het vetweefsel, dat soms gepaard gaat met een bobbelig gevoel.

Deze oneffenheden worden weggemasseerd door de technieken die bij de lypossage worden gebruikt. Deze technieken zijn afkomstig uit de fysiotherapie, lymfedrainage en bindweefselmassage. Bovendien worden tijdens de lipomassagebehandeling de spieren rondom het verzakte weefsel verstevigd.

Geschikt voor alle lichaamsdelen

De lipomassage wordt uitgevoerd op het onderlichaam (billen, heupen, dijen en lagere buik), maar kan ook op het bovenlichaam (armen, gezicht en hals) worden uitgevoerd. Echter lipomassage heeft de grootste uitwerking op gebieden met relatief veel vetweefsel, zoals billen, dijen, het ondergezicht en de hals.

Veiligheid

Lipomassage is een betrouwbare, natuurlijke gezondheidsbehandeling die helpt om het lichaam van gif en vastgehouden vloeistoffen te reinigen. De meeste cliënten geven aan dat lypossage hun energie en geestelijk welzijn verbetert. Een beperkt aantal medische oorzaken vormt een contra-indicatie voor lypossage. Echter, lipomassage kan veilig door de meeste mensen worden ondergaan.

Het is veel veiliger dan chirurgische ingrepen zoals liposuctie. Desgewenst kan zelfs de lipomassage gecombineerd worden met een liposuctie; de lipomassage kan vóór en na de liposuctieprocedure zeer behulpzaam zijn. lipomassage-practioners zijn speciaal opgeleide massage- en lichaamstherapeuten, die de lipomassage techniek hebben geleerd.

Alleen zij mogen de term ‘lipomassage-practitioner’ en het bijbehorende logo in hun praktijk voeren en de bijbehorende techniek toepassen.

Behandelingen en resultaten

De behandelingen duren ongeveer dertig minuten en worden in principe uitgevoerd in een serie van tien, verspreid over vijf weken. Hoewel de resultaten variëren, heeft onderzoek uitgewezen dat op vijf zeer belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm bedroeg. De meeste mensen merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.

Om de gewichtsvermindering zichtbaar te maken tijdens de behandeling wordt bij de eerste behandeling uw maten genoteerd. De resultaten zijn niet direct na één sessie zichtbaar. Na gemiddeld tien sessies is de verandering van uw lichaam duidelijk zichtbaar. Gedurende de behandelingsperiode is het belangrijk dat er voldoende water gedronken wordt. Hierdoor wordt het lichaam makkelijker gereinigd.

Tevens worden adviezen uitgebracht op het gebied van lichaamsverzorging die thuis toegepast dienen te worden om de circulatie in de cellulite gebieden te bevorderen en om huidtextuur en elasticiteit te verbeteren. Eén of tweemaandelijkse “onderhoudsbehandelingen” worden geboden om de bereikte resultaten te behouden. Hiervan kan naar eigen keuze gebruik worden gemaakt.

Kosten

De kosten van een losse behandeling bedragen € 42,50 omdat we over het algemeen in een serie van 10 behandelingen werken (voor het beste resultaat) bestaat er ook de mogelijkheid om de kosten van de 10 behandelingen vooraf te betalen, hiervoor krijgt u dan € 25,- korting, dus betaald u slechts € 400,- .

Een afspraak maken klik hier of bel met 0313 496732