De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbundels gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. Wat met de juiste temperatuur, in de juiste vloeibaarheid en de juiste druk in de huid wordt ingemasseerd, gaat héél diep in het onderliggende weefsel en zelfs tot in de organen.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt dan ook de stofwisseling met 15 %. De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindproducten van de stofwisseling die met deze warmte sneller worden afgevoerd.

Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De schrubbende massage van uw huid maakt u gevoelig voor welzijn en verlevendigt en ontspant uw geest.

Kruidenstempelmassage is een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen. Een wegwijzer naar innerlijke balans en ontspanning.
Tijdens de workshop wordt u geleerd om een korte en een lange versie van deze massage te geven, en hoe deze massage vorm het beste in uw praktijk toe te passen.

Klik op onderstaande link voor het krijgen van een impressie van de workshop: http://www.youtube.com/watch?v=SY2be-YXVKE /> 
Voor deelname aan deze workshop is het verplicht om minimaal een basis cursus massage te hebben gevolgd.
Heb je liever een cursus met je partner, vriend en/of vriendin, vraag dan naar de mogelijkheden voor een privé cursus.

Waar en wanneer kan ik de cursus volgen?

Inschrijven

U kunt inschrijven via het inschrijfformulier op de website